За 11-та поредна година регионалната библиотека в Разград  Проф. Боян

...
За 11-та поредна година регионалната библиотека в Разград  Проф. Боян
Коментари Харесай

Започна инициатива "Приказна ваканция 21" за деца в библиотеката в Разград



За 11-та поредна година районната библиотека в Разград  „ Проф. Боян Пенев “ стартира самодейност за деца  и възпитаници.  Тази година тя е озаглавена  " Приказна почивка 21 ", а задачата е  да приобщи децата към четенето на книги и по тази причина ще оказват помощ локални създатели, писатели, художници. Заниманията с децата ще се организират всеки понеделник, сряда и петък под управлението на експерти библиотекари, гостуващи създатели и доброволци.
Ще създадем с децата в детския отдел среща с гостуващи създатели, доброволци родители , които измислят някакви начинания да ги занимават. Ще има доста задружни събития, запознанства и другарства “, сподели за БНР шефът на библиотеката в Разград Димитър Петров.

По думите му в самодейността ще вземат присъединяване деца от центровете за работа с деца. Цветомира Петрова ще им демонстрира по какъв начин се рисува, по какъв начин се вършат приложения.

„ Няма да бъде забравена тази самодейност, която всяка година вършат в учебно заведение - лист със наложителна литература, по този начин ги подтикваме и подканяме “.
 Повече можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР